barbussengifgif

23. maj 2015

DM Semifinale i Dameligaen 2012/2013

VHKWoman1013_1000px

 

Viborg Stadionhal

Viborg HK – FC Midtjylland
Fredag d. 26. april kl. 15.00

Dalmose i spidsen for Viborg HK

For at skabe ekstra energi og kampgejst hos Viborg HK’s kvinder i semifinalerne og meget gerne i finalerne, har klubben skiftet Christian Dalmose ind som cheftræner i stedet for Oskar Bjarni Oskarsson.

22.04.13

Christian Dalmose er hentet ind som en midlertidig løsning på cheftrænerposten resten af sæsonen 2012-13 med henblik på at få forløst al den kvalitet, som Viborg HK’s mandskab reelt indeholder, i de sidste altafgørende kampe.

Christian Dalmose er en erfaren træner, der mange gange har prøvet at stå i de afgørende kampe, og vi tror på, at han med sin stærke personlighed og helt vanvittige gejst kan overføre en tro til mandskabet på egne kvaliteter, og at missionen kan lykkes med ædelt metal til sidst.

Ærkekøbenhavneren Dalmose har tidligere været Dameligatræner i både Ikast Bording EH og Aalborg DH for senest at have trænet Ajax Københavns herrehold. Fra næste sæson vil Christian Dalmose være tilbage i det nordjyske hos Vendsyssel Håndbold i damernes 1. division.

Hvem der skal være cheftræner i Viborg HK i den kommende sæson, er der ikke taget stilling til på nuværende tidspunkt.

Beslutningen om cheftrænerskiftet er taget her til morgen, og Christian Dalmose og hele dametruppen mødes i dag kl. 16.00 i Viborg Stadionhal for at arbejde hen mod DM-semifinalen hjemme mod FCM Håndbold på fredag den 26. april kl. 15.00.

Om den pludselige henvendelse fra Viborg HK har Christian Dalmose følgende kommentar: ”Jeg er beæret over at have fået muligheden og har sagt ja tak til udfordringen fra den fantastiske klub Viborg HK med så mange stolte traditioner i at spille med om det danske mesterskab. Jeg har også en fornemmelse af, at vi har nogle sultne piger, der vil gøre alt for at spille sig i endnu en DM-Finale. Jeg kan godt sige det ligeud, jeg har stor respekt for FCM Håndbold, men jeg har også en forbandet tro på, at jeg sammen med Viborg-pigerne kan bringe Viborg HK i en DM-Finale.”

Sportschef Susanne Munk Wilbek giver Dalmose disse ord med på vejen: ”Vi står foran to spændende kampe mod FCM Håndbold. Der er gjort et godt forarbejde, og selvom FCM som vinder af grundspillet er favoritter, vil vi gøre alt for at give dem kamp til stregen. Med Christian Dalmose har vi også gode kort på hånden. Vi forventer mere glimt i øjnene på spillerne og den maksimale gnist og tænding, der skal til for at få de store individuelle kompetencer til at udfolde sig i en samlet holdindsats”.

Speak Your Mind

*